Redaktør Alf Bergin flankert av Gunnhildur Eyja Lund (til venstre) og Elinor Helen Skredlund fra Helthjem AS.
Redaktør Alf Bergin flankert av Gunnhildur Eyja Lund (til venstre) og Elinor Helen Skredlund fra Helthjem AS.

Hva vil du lese mer om?

Hvis du er medlem i Norsk forening for gravplasskultur, får du snart en e-post med noen enkle spørsmål om din bruk av Gravplassen. Undersøkelsen tar kun et par minutter, men svarene dine blir uvurderlige i videreutviklingen av fagbladet.

Publisert

Bakgrunnen var en uhøytidelig konkurranse under fjorårets Fagpressedag, som samler redaktører og journalister fra alle landets fagpresseredaksjoner. Inkludert fra ditt fagbladet, Gravplassen.

Effektmåling

  • Gravplassens effektmåling blir distribuert i uke 14.
  • Oppstart tirsdag 5. april.
  • Heldigital og anonym undersøkelse.
  • Tilrettelegger: Helthjem AS.
  • Utføres av: Norstat.

Lykkehjulet snurret, en håndfull deltakere fikk full klaff, og i loddtrekningen som fulgte, vant Gravplassen hovedpremien: En effektmåling i regi av Fagpressens samarbeidspartner «Helthjem», gjennomført av Norstat.

Form fremtidens Gravplassen

Vi håper du setter av noen minutter og hjelper oss med å kartlegge lesernes oppfatning av Gravplassforeningens fagblad. Det gjelder både nett- og papirutgave.

Vi ønsker å kartlegge lesevanene. Er papirutgaven fortsatt viktigst, eller foretrekker flere og flere å lese Gravplassen på nettet?

Du får mulighet til å fortelle hva du ønsker å lese mer om i Gravplassen enten det gjelder aktuelle nyheter, større reportasjer, politikk, drift eller arbeidsliv.

Den heldigitale undersøkelsen besvares anonymt.

Vi håper mange setter av et par minutter for å bidra til et enda bedre fagblad, enten du foretrekker å lese på nett eller på papir. Dine svar får betydning for morgendagens Gravplassen.

På forhånd, takk for dine svar.

Powered by Labrador CMS