Gravplassforeningen tilbyr gratis stillingsannonsering:

Maren Andrea Rønning, rådgiver i Gravplassforeningen. (Foto: Roy Olsen)
Maren Andrea Rønning, rådgiver i Gravplassforeningen. (Foto: Roy Olsen)

På våre nettsider treffer du målgruppen 100 %

Gravplassforeningen etablerer i høst sitt nye møtested på nett. Her tilbys medlemmene av foreningen gratis annonsering av sine stillinger. Det vil også bli gode rabatter for alle andre medlemskategorier.

Publisert   Sist oppdatert

I første omgang vil dette være et gratistilbud for forvaltningene. For å styre brukere inn på vår side, ønsker vi å benytte sosiale medier. I første omgang Facebook. Det betyr at alle som følger vår side på Facebook, (Fagbladet Gravplassen) vil få annonsene i sin feed, og kan klikke seg direkte til annonsen fra Facebook.

Spar tid og penger med målrettet annonsering
Annonsering av stillinger er en kostbar affære. Forvaltningene bruker mange titalls tusener av kroner på dette. Mange annonser drukner i den store mengden, og ofte får man mange og uaktuelle søkere. Med målrettet annonsering mot riktig målgruppe, kan forvaltningene spare tid og penger.

På våre nettsider treffer du målgruppen 100%
– Vi lagde flere modeller, både med og uten betaling, forteller rådgiver i Gravplassforeningen, Maren Andrea Rønning. Hun vil i tiden som kommer blant annet arbeide med oppfølgingen av dette arbeidet. – Etter å ha kontaktet flere forvaltninger fikk vi mange forskjellige inputs. Dette la grunnlaget for at vi ønsker å tilby gratis stillingsannonsering for våre forvaltninger.

Ta kontakt med Maren på telefon: 95 83 99 68 hvis du ønsker å annonsere på våre nettsider. Du an også sende en e-post til henne: maren.ronning(a)gravplasskultur.no