Facebook og Instagram vil være viktige sosiale medier for fremtidens magasin på nett.
Facebook og Instagram vil være viktige sosiale medier for fremtidens magasin på nett.

Vil skape engasjement for fagfeltet på sosiale medier

Sosiale medier har blitt hverdagen for folk flest. Derfor vil også fagbladet Gravplassen gjøre sin entré på noen av disse plattformene.

I første omgang ønsker vi å være til stede på Facebook og bildedelingstjenesten Instagram. Hva som skjer i fortsettelsen er vanskelig å spå. For å få god spredning på disse plattformene ønsker vi naturligvis følgere.

Ved å følge denne linken kommer du til vår Facebookside.

Og vil du til Instagram trykker du på denne linken.

På Facebook vil vi presentere egenproduserte artikler i «kortform» etter hvert som de blir publisert på vår nettside. På denne måten ønsker vi å styre våre følgere (venner) til det vi kaller vår landingsside (gravplassen.no). Vi vil sakte men sikkert bygge opp vår følgerskare, den delen av arbeidet håper vi våre medlemmer også kan hjelpe oss med.

Stillingsannonser tilbys medlemmene av Gravplassforeningen som en ekstra gode. Her kan alle stillinger annonseres. Disse annonsene vil også bli en del av vår promotering via Facebook. På denne måten nås målgruppen 100%. Gravplassen.no skal bli det naturlige stedet å annonsere stillinger innen norsk gravplgssforvaltning.

Her kan du lese mer om våre annonsetilbud.

Bildedelingstjenesten Instagram vil også bli en viktig kilde for de som benytter denne tjenesten. Bruke gjerne emneknaggen #Gravplassen, #Gravlund og/eller #Kirkegård.