Fagdagene i Molde 2020: Thingh kommunikasjon sto for strømmingen av fagdagene. Her med Emil Romstad (fra venstre), Peter Breivik og Jens Garratt.
Fagdagene i Molde 2020: Thingh kommunikasjon sto for strømmingen av fagdagene. Her med Emil Romstad (fra venstre), Peter Breivik og Jens Garratt.

Følg fagdagenes foredrag hjemmefra

Dersom mange nok melder seg på, blir det strømming også av årets fagdager.

Publisert

Påmeldingen til årets fagdager i Sandefjord og Larvik er stor. Det er tydelig at folk er sultefôret på normalitet, og å få treffe kolleger igjen etter et krevende koronaår.

Men også de som ikke kan komme til Vestfold, kan ha nytte av årets interessante foredrag. Ikke minst er det inspirasjon å hente til årets nyhet: urnevegger. Onsdag ettermiddag vil Oddbjørn Sørmoen fra Kirkerådet vise eksempler på flere gode utenlandske urnevegger.

Andre foredrag tar for seg hva som kjennetegner gode urnefelt og navna minnelunder. Man får også tips til hvordan gjenbruke gamle rammegraver til urnegraver. For å nevne noen smakebiter.

Meld deg på

I fjor fulgte 67 personer foredragene fra fagdagene i Molde via strømming, enten hjemmefra eller på kontoret. Norsk forening for gravplasskultur ønsker å tilby denne tjenesten også i år, men det avhenger av at mange nok melder seg på. Hvis du ikke kan reise til Sandefjord og Larvik, men synes foredragene virker spennende, er det fint om du melder deg på strømming innen 20. august.

Meld deg på strømming av årets fagdager her.

Vi ønsker alle deltakere velkomne til årets fagdager, enten det er fysisk i foredragssalen i Vestfold, eller digitalt fra et annet sted i Norge.

Gravplassforeningen tar i mot påmelding til årets fagdager så lenge det er plass. Her melder du deg på.

Powered by Labrador CMS